Το φαινόμενο Quizdom ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο downloads

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ξεκίνησε σαν ένα φιλόδοξο project εν μέσω καλοκαιριού και μέσα σε λιγότερο από δέκα μήνες έχει γίνει... φαινόμενο. Ο λόγος για το Quizdom, την Νο1 ελληνική εφαρμογή εδώ και μεγάλο διάστημα, η οποία έσπασε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου downloads και συνεχίζει!


Και πώς να γιορτάσεις το μεγάλο στόχο του ενός εκατομμυρίου; Μα φυσικά προσφέροντας περισσότερες παροχές στους χρήστες του παιχνιδού, οι οποίοι με την υποστήριξη τους έκαναν το Quizdom το δημοφιλέστερο application αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Το προσεχές διάστημα οι δημιουργοί της εφαρμογής ετοιμάζονται να ενσωματώσουν νέα στοιχεία στο παιχνίδι, ενισχύοντας το σημείο εκείνο που –μεταξύ άλλων- το κάνει αρεστό στο κοινό: τον χαρακτήρα του κοινωνικού δικτύου. Εντός του επόμενου μήνα, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα ανάρτησης προσωπικής φωτογραφίας στο προφίλ τους, ώστε να χρησιμοποιούν με μεγαλύτερη άνεση τη λειτουργία του chat και να επικοινωνούν άμεσα με τα υπόλοιπα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Quizdom.
Κι αν ακόμα δεν έχετε προσβληθεί από το... μικρόβιο και δεν γνωρίζετε τι εστί Quizdom, πρόκειται για ένα παιχνίδι με ερωτήσεις γνώσεων για smartphones και tablets που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίζουν online αντίπαλοι με φίλους και ανθρώπους από όλη την Ελλάδα δοκιμάζοντας τις γνώσεις τους. Για περισσότερες γνώσεις, ανταγωνισμό και φυσικά διασκέδαση, κατεβάστε το δωρεάν για Android και iOS!

Πηγή: digitallife.gr
_________________________________
_________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου