Τα τρία νέα iPhone: XS και XS Max και XR

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Η μεγάλη ημέρα έφτασε και ο Τιμ Κουκ ανέβηκε στη σκηνή του αμφιθεάτρου Steve Jobs, παρουσιάζοντας τα νέα iPhone.




Μιλώντας για τα νέα μοντέλα δήλωσε πως θα γίνουν τα πιο αγαπημένα του κόσμου.  «Σήμερα θα πάμε το X σε νέο επίπεδο. Είναι ενθουσιασμένος που θα σας παρουσιάσουμε το πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένο μοντέλο μας», συμπλήρωσε.
Το iPhone Xs, το οποίο προφέρεται «ten esss», έχει OLED οθόνη Super Retina, 5,8 ιντσών, ενώ το  iPhone Xs Max, που είναι το μεγαλύτερο που έχει βγάλει η Apple, με Super Retina OLED οθόνη στις 6.5 ίντσες.
Το ξεκλείδωμα και των δύο γίνεται με Face ID, διαθέτουν τον εξαπύρηνο επεξεργαστή A12 Bionic ο οποίος είναι βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 7nm και γίνεται ο πρώτος επεξεργαστής αυτής της αρχιτεκτονικής που γίνεται διαθέσιμος σε smartphone.
Διαθέτουν διπλή κάμερα με κάθετη διάταξη με βελτιωμένους φακούς στα 12MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και βελτιωμένο True Tone flash.
Τα iPhone XS και iPhone XS Max θα κυκλοφορήσουν σε 64GB, 256GB και για πρώτη φορά θα δούμε iPhone με 512GB.
Η τιμή του iPhone XS ξεκινά από 999 δολάρια, ενώ του XS Max από 1099.
Το XR
Η Apple παρουσίασε και μια πιο οικονομική εκδοχή του X. Το όνομα αυτής XR με οθόνη 6,1 ιντσών. Διαθέτει μπαταρία που αντέχει μιάμιση ώρα περισσότερο από αυτή του 8 Plus.
Το XR θα κυκλοφορήσει με αποθηκευτικό χώρο 64GB, 128GB και 256GB και σε χρώματα μαύρο, άσπρο, κόκκινο, κίτρινο, κοραλί και μπλε.
Η τιμή του ξεκινά από 749 δολάρια.


Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου