Το «μυστικό κουμπί» των iPhone που ελάχιστοι γνωρίζουν

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022


















Δείτε βίντεο Χάρη σε ένα βίντεο που έγινε viral στα social media, οι κάτοχοι iPhone ανακάλυψαν ότι η συσκευή τους έχει ένα «μυστικό κουμπί» που τους επιτρέπει να χρησιμοποιήσουν διάφορες λειτουργίες στο κινητό τους, που μπορεί να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.
 «Δεν χρησιμοποιείτε σωστά το iPhone σας εάν δεν χρησιμοποιείται το μυστικό κουμπί στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σας» λέει η TikToker «ellyawesometech», η οποία αφιερώνει τα βίντεο που ανεβάζει στο να ανακαλύπτει άγνωστες λειτουργίες σε διάφορες συσκευές τεχνολογίας. 
 
Στο συγκεκριμένο βίντεο, η TikToker μιλά για τη λειτουργία «Touch Back» στο iPhone, που είναι διαθέσιμη σε κάθε συσκευή που «τρέχει» τουλάχιστον το λειτουργικό σύστημα Ios 14. 

Η λειτουργία επιτρέπει στους κατόχους iPhone απλά να αγγίξουν το πίσω μέρος του κινητού τους, κοντά στο σημείο όπου υπάρχει το σήμα της Apple, και να κάνουν το smartphone τους να ξεκινήσει όποια εφαρμογή έχουν προγραμματίσει μέσω του μενού των ρυθμίσεων (settings). Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε το «μυστικό κουμπί» (Touch Back) να ανοίγει την κάμερα, να τραβάει ένα screenshot, να ανάβει τον φακό ή ακόμα και να ανεβοκατεβάζει τον ήχο. 

 Στο βίντεό της η TikToker χρησιμοποιεί τη λειτουργία «Touch Back» για να ανοίγει εύκολα την εφαρμογή Shazam, για να βρίσκει ποιο τραγούδι ή μελωδία ακούγεται. 

 Για να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία, πρέπει να πας στα «Settings», να σκρολάρεις προς τα κάτω και να πατήσεις το «Accessibility» και μετά να κλικάρεις «Touch». Μετά κάνε ξανά scroll down στο «Play back». Θα έχεις την επιλογή να ενεργοποιήσεις είτε το «Double tap» είτε το «Triple tap», αναλόγως εάν θέλετε διπλό ή τριπλό χτύπημα. 

 Κάνε κλικ για να δείτε ποιες λειτουργίες μπορείτε να κοντρολάρετε με ένα διπλό ή τριπλό tap στο πίσω μέρος του κινητού σας τηλεφώνου iPhone.

Δείτε το βίντεο
@ellyawesometech Reply to @official_pauly1 One of my fave hidden iPhone features 😱more on my profile ❤️ #iphonetips #iphonehacks #techtok #iostricks #tech ♬ original sound - ellyawesometech
Πηγή: https://www.news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου