Υπολογιστής Αυνανισμού για το Android. Καλή... Μαλακία!

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ο αυνανισμός είναι μέρος μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής. Η παρακολούθηση των αυνανιστικών μας συνηθειών, όχι και τόσο. Ακόμα κι έτσι, με τον Υπολογιστή Αυνανισμού μπορούμε να κρατάμε σκορ για το πόσο συχνά δουλεύουμε την τρόμπα. Ας πλύνουμε τα χέρια μας, κι ας δούμε τι παίζεται με αυτή την εφαρμογή.


Μια σοβαρή εφαρμογή

Ο Masturbation Calculator δεν είναι μια εφαρμογή παίξε-γέλασε, σαν τις εκατοντάδες εφαρμογές κλανιών για Android (σοβαρά τώρα, πόσες εφαρμογές για κλανιές χρειαζόμαστε? Ή αξίζουμε?).
Υπολογιστής Αυνανισμού για το Android. Καλή Μαλακία... 01
Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι το να καταγράφουμε τις συνήθειες αυνανισμού μας μπορεί ενδεχομένως να έχει πραγματικά οφέλη.
Ο ψυχαναγκαστικός αυνανισμός είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι υπάρχει περίπτωση να παραμελούν τις υποχρεώσεις τους, τη δουλειά τους, ή ακόμη και να εγκαταλείψουν το σεξ με τον/την σύντροφο τους λόγω της συνήθειάς τους.
Παράλληλα, αν κάποιος ξαφνικά σταματήσει να αυνανίζεται εντελώς, θα μπορούσε να είναι σημάδι άγχους ή προβλημάτων υγείας.
Υπό αυτή την οπτική γωνία, η χρήση του Υπολογιστή Αυνανισμού μπορεί να αποκαλύψει τέτοια μοτίβα – και αλλαγές σε μοτίβα – τα οποία διαφορετικά θα περνούσαν απαρατήρητα.
Αυτή είναι μία από τις δύο εφαρμογές του προγραμματιστή Chirco (Τσίρκο?) Software. Η άλλη είναι ένας Υπολογιστής Καπνίσματος.

Μια απλή εφαρμογή

Η μόνη πρόσβαση που ζητάει ο Υπολογιστής Αυνανισμού προτού εγκατασταθεί, είναι για αγορές εντός της εφαρμογής και να γνωρίζει την τοποθεσία μας.
Υπολογιστής Αυνανισμού για το Android. Καλή Μαλακία... 02
Όχι, οι in-app αγορές δεν είναι για βοηθήματα αυνανισμού ή παιχνίδια (μη χαίρεστε).
Η μόνη επιλογή αγοράς είναι για μια έκδοση της εφαρμογής χωρίς διαφημίσεις. Η τοποθεσία θα χρησιμοποιηθεί για τα achievements – περισσότερα γι' αυτό στην συνέχεια.
Η εφαρμογή είναι όσο πιο απλή γίνεται. Ξεκινώντας την εφαρμογή, το μόνο κουμπί είναι το κουμπί "I just masturbated" ("Μόλις αυνανίστηκα").
Υπολογιστής Αυνανισμού για το Android. Καλή Μαλακία... 03
Εκτός αυτού, η εφαρμογή κρατάει απλά στατιστικά.
Υπολογιστής Αυνανισμού για το Android. Καλή Μαλακία... 04
Εκεί πού η εφαρμογή το τραβάει λίγο παραπέρα είναι η καρτέλα "Achievements" με τα επιτεύγματα. Θα βρούμε επιτεύγματα για την αποχή από αυνανισμό...
Υπολογιστής Αυνανισμού για το Android. Καλή Μαλακία... 05

...επιτεύγματα για τη συχνότητα αυνανισμού...
Υπολογιστής Αυνανισμού για το Android. Καλή Μαλακία... 06
...και μισή ντουζίνα επιτεύγματα για τον διεθνή αυνανισμό σε διαφορετικές χώρες. Αυτός είναι ο λόγος που η εφαρμογή ζητάει να γνωρίζει την τοποθεσία μας.
Υπολογιστής Αυνανισμού για το Android. Καλή Μαλακία... 07
Παρ' όλα αυτά, αν κάποιος φιλοδοξεί να γίνει ο Mister Globetrobber, επτά χώρες σε τρεις ηπείρους δεν είναι αρκετές.
Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι η εφαρμογή δεν προτείνει αυτόματα να μοιραστούμε κάθε achievement στο Facebook, Twitter, και μια ντουζίνα άλλα social media, είναι σίγουρα υπέρ της.
Fun Fact: Ο Υπολογιστής Αυνανισμού είναι τουλάχιστον 90% πανομοιότυπος με τον Υπολογιστή Καπνίσματος.
Υπολογιστής Αυνανισμού για το Android. Καλή Μαλακία... 08
Αναμενόμενα, ο Υπολογιστής Αυνανισμού τέλειωσε πρώτος.

Θα χρησιμοποιήσετε τον Υπολογιστή Αυνανισμού?

Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον Υπολογιστή Αυνανισμού, μην μας γράψετε στα σχόλια. Ειλικρινά, δεν θέλουμε να ξέρουμε, τα εν οίκω μη εν δήμω κλπ.

Πηγή: http://www.pcsteps.gr/
_________________________________
_________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου