Η μεγάλη αλλαγή στα iPhone έρχεται το Σεπτέμβριο -Το ανατρεπτικό χαρακτηριστικό του 6s

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Η Apple ετοιμάζεται να εμπλουτίσει την γκάμα των διαθέσιμων iPhone μέσα στο 2015, ρίχνοντας στην αγορά το iphone 6s του οποίου η κυριότερη καινοτομία, σε σχέση με τα προηγούμενα, θα είναι το το Force Touch που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Apple Watch.Έτσι, επόμενο iPhone μπορεί να μην διαφέρει τόσο πολύ εξωτερικά από το σημερινό μοντέλο, όπως συμβαίνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια με τις «ενδιάμεσες» εκδόσεις που φέρουν το συνοδευτικό «S», παρόλα αυτά θεωρείται πολύ πιθανό να ενσωματώνει το Force Touch, κάτι το οποίο θα αλλάξει τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τις συσκευές τις Apple.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια νέα οθόνη που θα ανταποκρίνεται στην πίεση, παράλληλα βέβαια με την αφή, προσφέροντας ίσως στον χρήστη και ένα είδος ανάδρασης. Η λειτουργία αυτή οέχει ήδη ενσωματωθεί σε μικρότερη κλίμακα στα Apple Watch και στα trackpads των νέων Retina MacBook και Retina MacBook Pro.

Μέχρι στιγμής βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι για ένα πιθανό Force Touch στο επόμενο iPhone που θα παρουσιαστεί λογικά τον Σεπτέμβριο, υπάρχουν όμως διαρροές γύρω από τις νέες λειτουργίες που θα υποστηρίζει το iOS στην έκδοση 9, ενώ το καλά ενημερωμένο γύρω από τα θέματα της Apple 9to5mac.com επικαλείται τη μαρτυρία κάποιων που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις πρωτότυπες συσκευές με οθόνη που ανταποκρίνεται στην πίεση.
Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο ότι η νέα καινοτομία θα περάσει στην παραγωγή πιστεύεται όμως ότι αυτή τη φορά η ανταπόκριση στην πίεση θα είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που θα έχει να επιδείξει το επερχόμενο iPhone, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο αλληλεπίδρασης.
Εικάζεται επίσης, ότι Force Touch οθόνες θα ενσωματωθούν πριν από το τέλος του έτους και στα επόμενα μοντέλα του iPad.

Πηγή: http://techit.gr
_________________________________
_________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου