• Το επόμενο iPhone μπορεί να είναι ακόμη λεπτότερο και ελαφρύτερο

  Η μανία της Apple για λεπτότερες και ελαφρύτερες συσκευές είναι πλέον γνωστή και μάλλον στην αναζήτηση αυτή βρήκε ένα επιπλέον σύμμαχο.  Έτσι λοιπόν φημολογείται πως η Apple θα χρησιμοποιήσει στο άμεσο μέλλον μικρότερα chips LED οπίσθιου φωτισμού και έτσι με αυτό τον τρόπο τα επερχόμενα iPhone μπορεί να είναι ακόμη λεπτότερα και ελαφρύτερα.

  Η είδηση αυτή έρχεται από την TrendForce και δημοσιεύεται από το DigiTimes. Τα νέα chip αυτά θα είναι μόλις 0.85mm χ 0.44mm σε αντίθεση με τα τωρινά που είναι 3.0mm x 0.85mm x 0.6mm.

  Προμηθευτής αυτών των νέων chips θα είναι οι Ιαπωνικές εταιρείες Nichia και Toyoda Gose.

  Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε ακόμη πεπεισμένοι πως τα επόμενα iPhones θα έχουν μια ακόμη μικρότερη σχεδιαστική υπογραφή.

  Συνήθως η Apple αλλάζει την σχεδιαστική γραμμή της και το σασί των συσκευών της κάθε 2 χρόνια και έτσι ακόμη κρατάμε μικρό καλάθι για την παραπάνω είδηση.

  Να τονίσουμε βέβαια πως αυτό δεν σημαίνει πως η Apple δεν θα χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία στο άμεσο μέλλον μιας και όπως αναφέρουμε και στην αρχή του άρθρου έχει μια εμμονή με τις λεπτές και ελαφριές συσκευές.

  Πηγή: http://blog.appleworldhellas.com
  _________________________________
  _________________________________
 • You might also like

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive