Κάθε προϊόν που ετοιμάζει η Apple...

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

To event της Apple για τον Μάρτιο ίσως γίνει στις 15 Μαρτίου, ή, ακόμη πιο πιθανό, στις 21 Μαρτίου, αν και επίσημα δεν είναι τίποτα βέβαιο. Εν τω μεταξύ όμως, για να ικανοποιήσουμε την μεγάλη περιέργεια σας για τις νέες συσκευές της Apple, συγκεντρώσαμε ό,τι είναι γνωστό για αυτές. Κάποιες από αυτές που θα δείτε παρακάτω μπορεί να παρουσιαστούν από την Apple σε λίγες ημέρες από σήμερα.



iPhone SE

Το τετράϊντσο smartphone της Apple. Οι πωλήσεις πέφτουν και η Apple αναμένεται να προσφέρει πιο οικονομικές συσκευές για να προσελκύσει νέο κοινό.

iPad Air 3
Άλλη μία κατηγορία της Apple που δεν πηγαίνει καλά. Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει μία ή δύο ισχυρότερες συσκευές, μία 9,7 ιντσών και μία 12,9 ιντσών, ισχυρότερες από τις προηγούμενες, με περισσότερη RAM, A9X SoC και λήψη 4Κ video.

Apple Watch 2
Η Apple θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να τα πάει καλύτερα στον τομέα των παραδόσεων των συσκευών. Το Apple Watch πιθανόν να συνεχίσει να διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή, ενώ το Apple Watch 2 ίσως να ξεκινά από το ίδιο τιμολογιακό κατώφλι με το πρώτο μοντέλο. Η σχεδίαση θα είναι μάλλον η ίδια, ενώ θα υπάρχουν περισσότερα λουράκια.

iPhone 7
Λέγεται ότι στόχος της Apple είναι να βελτιώσει την κάμερα του iPhone. Επίσης λέγεται ότι στο iPhone 7 θα εγκαινιαστεί μία νέα σχεδίαση που δεν θα θυμίζει τις προηγούμενες.

Apple TV 4
H Apple ψάχνει τρόπους να κάνει το Apple TV επιτυχημένο. Οι τελευταίες φήμες λένε ότι ίσως υπάρξει μια στενή συνεργασία με την Sling.

iPad Mini 5
To νέο tablet είναι πιθανό να εμφανιστεί στα καταστήματα τον Σεπτέμβριο του 2016. Λέγεται ότι θα είναι ακόμη πιο λεπτό από τα προηγούμενα μοντέλα που ήταν μόλις 6mm. Φυσικά, θα χρησιμοποιηθεί ένα γερό κράμα, όπως αυτό της σειράς 7000 από τα iPhone 6s και 6s Plus.

iOS 10
To νέο λειτουργικό της Apple αναμένεται να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιούνιο στο Developers Conference της εταιρείας [WWDC]. To KnowYourMobile λέει ότι το επερχόμενο OS είναι ήδη σε χρήση από κάποιους που το δοκιμάζουν.

MacBook με Skylake
Intel: No More Overclocking Non-K Skylake Chips
Είναι σχεδόν βέβαιη η χρήση Skylake στα νέα MacBook και θα τα κάνει κατά 10-20% γρηγορότερα.

Apple Car
Will Apple Have an Electric Car by 2020?
To Apple Car λέγεται ότι είναι σε φάση δοκιμών, όπως μαρτυρούν οι ήχοι κινητήρων που ακούγονται από το campus της εταιρείας στο Cupertino.

Πηγή: http://gr.pcmag.com
_________________________________
_________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου