Τα νέα Galaxy S6 και S6 Edge έρχονται στις 17 Απριλίου

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Σε ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, η Samsung Electronics Hellas παρουσίασε τα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge.Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στις 17 Απριλίου 2015 σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung. Οι συσκευές θα διατίθενται σε εκδόσεις των 32, 64 και 128 GB, σε χρώματα λευκό (White Pearl), μαύρο (Black Sapphire) και χρυσό (Gold Platinum).

SAMSUNG_GALAXY_S6_3

Επιπλέον, από τον προσεχή Μάιο το Galaxy S6 θα είναι διαθέσιμο και σε μπλε (Blue Topaz) και το Galaxy S6 Edge σε πράσινο (Green Emerald). Υπενθυμίζεται ότι οι συσκευές είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελία από τις 20 Μαρτίου με δώρο έναν ασύρματο φορτιστή της Samsung.

SAMSUNG_GALAXY_S6_4

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του τμήματος Κινητής, ανέφερε: «Ξεπεράσαμε τα όρια στη δημιουργία και την κατασκευή των καλύτερων συσκευών, φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο το μέλλον στα χέρια των καταναλωτών. Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge είναι κομψά και πανίσχυρα smartphones, που συνδυάζουν την υψηλή τεχνολογία και τον όμορφο σχεδιασμό. Μετά από πολλά έτη σκληρής προσπάθειας και δοκιμών, οι δύο συσκευές εκπροσωπούν πλήρως τη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας, που στόχο έχει τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη»

Πηγή: pestaola.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου