Η Apple εξηγεί τη χρήση του Apple Watch μέσα από νέα βίντεο

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Στις 24 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η κυκλοφορία του Apple Watch, με την εταιρεία να προχωράει σήμερα στη δημοσίευση αρκετών βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα της, τα οποία εξηγούν αναλυτικά σημαντικά χαρακτηριστικά του έξυπνου ρολογιού.


Στο πρώτο βίντεο με την ονομασία "Welcome", γίνεται μια αναφορά σε σημαντικά χαρακτηριστικά του Watch, όπως ο έλεγχος της μουσικής αλλά και η παρακολούθηση της γυμναστικής σας. Στη συνέχεια βλέπουμε πως γίνονται διάφορα πράγματα όπως το κλείσιμο εφαρμογών και ειδοποιήσεων ή η μετάβαση πάνω κάτω σε λίστες κάτι που θα χρειαστείτε πιθανότατα και το digital crown.

Στη συνέχεια βλέπουμε ένα δεύτερο βίντεο με τον τρόπο απάντησης σε μια SMS ειδοποίηση την οποία έχετε λάβει από το iPhone. Είναι εύκολο μάλιστα να ορίσετε 10 πιθανές απαντήσεις χωρίς να χρειάζεται να χειριστείτε το κινητό σας τηλέφωνο.

Το τρίτο βίντεο με την ονομασία "Faces", δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να εμφανιστούν διάφορα πράγματα στην κεντρική οθόνη όπου εμφανίζεται το ρολόι όπως οι διάφορες φάσεις της σελήνης ή η σημερινή θερμοκρασία.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την παρακάτω σελίδα, η Apple έχει σχεδιάσει την κυκλοφορία και άλλων βίντεο σαν αυτά που θα αναφέρονται στη Siri και την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, με τις προπαραγγελίες να ξεκινάνε από το πρωί της 10ης Απριλίου.

Site: Apple Watch Videos - Οδηγοί χρήσης
Site: ReCode
 
Πηγή: insomnia.gr
_________________________________
_________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου